lexxarmas.blogg.se

Lexx Karl Armas Lehtovirta

Bästa..

Publicerad 2015-02-26 23:34:26 i Allmänt,

..dagen på länge.
Mikael & jag, våran son - ja våran familj - hade en galet mysig dag idag. Vi bestämde oss för att åka upp till Ikea & A6 en sväng. Slutade med att vi var där i 4 timmar

Köpte kläder till lilleman - igen. Han växer ju som en liten galning den där. Verkar som om vi får hoppa över strl 68. Han har helt plötsligt fått jättelånga armar & ben, så 68 funkar på kroppen men inte armarna. Så då får vi köra på 74 & vika upp sålänge :) så smart att hoppa över en strl. Det tjänar man ju på med tanke att barnet i fråga kan ha kläderna mycket längre.
På tal om det - rensning alabama pågår. Ska strukturera upp kläder han har växt ur. Så det kommer finnas kartonger med storleksordning & märkt att det är pojkkläder.

När vi var där uppe på A6 så fick Mikael en tidig 7 års present. Firar 7 år nu den 15e mars, helt sjukt jag vet, så tänkte att han skulle få lite nytt i garderoben :) så snygg blev han!!

På Ikea köpte vi kartonger som sagt, men det bästa av allt var att min älskade brorsdotter Moa med familj kom upp & åt med oss. Var jättelängesen jag träffade skruttan. Hon har blivit så stor. Tiden går ju så fort!! Kommer liksom ihåg när hon var bebis & jag var barnvakt titt som tätt för att jag ville. Lollo är ju gravid också, så ska bli mysigt med lite bäjsiii-mys i maj.

Nu har vi styckat kött & grejat. Lexx vaknade precis så han ligger i min famn & myser. Somnade om ganska fort. Men tror att han har någon utvecklingsfas just nu!? Han drömmer mardrömmar hela tiden, vaknar & gråter alldeles förtvivlat, älskade huliganunge. 
Men nu ska vi sova, har varit en lång dag. Hoppas ni har haft en fin dag :)

Sov så gott.
Ciao.

Om

Min profilbild

Janni

Mamma till Lexx. Här kan ni läsa om min vardag & få goa musiktips!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela